Syltede Rødløg
Avatar Farmand
28-03-2025

Syltede rødløg er en uundværlig klassiker, der tilfører en perfekt balance af sødme og syre til enhver ret. De smukke, lyserøde løg giver et frisk pift til alt fra burgers og tacos til salater og smørrebrød. Med en enkel lage af eddike, sukker og salt bliver rødløgene både sprøde og aromatiske. De er hurtige at lave og kan nydes allerede efter kort tid, men smagen bliver kun bedre, jo længere de får lov at trække. En nem og velsmagende tilføjelse til ethvert måltid


Menu

  • Samlet tid 20 min
  • ARBEJDSTID 20 min
  • Serveringer 20 Personer
Ingredienser
Fremgangsmåde
  • 1 Skær rødløg i tynde skiver med en kniv eller mandolinjern.
  • 2 Læg de snittede løg i et skoldet glas.
  • 3 Bring eddike, sukker og laurbærblade i kog i en gryde.
  • 4 Rør, indtil sukkeret er helt opløst.
  • 5 Hæld den varme lage over rødløgene, så de er helt dækket.
  • 6 Luk glasset tæt, og lad løgene trække i mindst et par timer – gerne natten over for bedre smag.