Nyd en uforglemmelig chokoladeoplevelse med denne Trippel Chokolade Brownie med Havsalt. Denne brownie kombinerer tre slags chokolade for en rig og fyldig smag,
mens havsaltet drys tilføjer en perfekt kontrast. En lækker dessert, der vil imponere alle chokoladeelskere.
-
Samlet tid
50 min
-
aRBEJDSTID
20 min
-
Serveringer
12 Personer
Fremgangsmåde
- Brownie
- 1 Smelt 240 g mørk chokolade og smørret i en skål over vandbad, indtil det er helt smeltet og glat.
- 1 Pisk æggene og sukkeret let sammen i en stor skål.
- 2 Hæld den smeltede chokoladeblanding i æggemassen og rør godt sammen.
- 3 Sigt hvedemel og kakaopulver i chokolade-æggemassen, og rør indtil det er godt blandet.
- 4 Hak den resterende mørke chokolade, hvide chokolade og mælkechokolade groft, og vend det i dejen. Tilsæt flagesalt og vend forsigtigt
- 5 smør en bageform på omkring 30x20cm (f.eks. en alubakke fra rema på 2,8l passer perfekt) og hæld dejen i formen.
- 6 Forvarm ovnen til 175 grader varmluft, og bag brownien i ca. 30 minutter. Kagen skal stadig være lidt ubagt i midten, når du tager den ud.
- 7 Drys lidt flagesalt over kagen, mens den stadig er varm. Lad brownien afkøle i formen, gerne natten over.
- 8 Skær den afkølede brownie ud i gavmilde mundfulde.